- Wow, vilka ord.. Om mig!

Wiho! Jag blev intervjuad av socialtjänsten i Kungälv för ett tag sedan. Jag fick hem lite papper från intervjuen och även Deras bedömning & mina referenser. En riktig självförtroendeboost!
Av Saras (Tilda & Oskars mamma) referenser blev jag alldeles tårögd, den familjen ligger mig så varmt om hjärtat.

Jag kanske inte är så dum i alla fall?!






Referenser :

Malin --------, kontaktsekreterare; Göteborg:
Malin är kontaktsekreterare i det kontaktfamiljsuppdrag som Josefiné. Josefiné har haft sitt uppdrag i lite drygt ett år och det har gått jättebra tycker Malin. Josefiné är go och har gått in för sitt uppdrag helhjärtat. Hon har ett stort engagemang. Josefiné är en pysslig "tjejig" tjej & det har passat det uppdrag som hon har mycket bra. Det har gått bra att samarbete med Josefiné. Med tanke på Josefinés stora engagemang så vore det bra att stödja henne i att inte ta på sig för mycket i sina uppdrag, tycker Malin.

Referenssamtal med Sara --------- (Tilda & Oskars mamma):
Josefiné är barnvakt till Saras två barn nästan en gång i veckan, det har hon varit sedan drygt 4 år tillbaka. Sara beskriver Josefiné som lugn och otroligt pålitlig. Josefiné är mycket barnkär och Sara säger att hon litar blint på henne. Barnen tycker mycket om Josefiné och hon är engagerad och påhittig i sällskap med barnen. Josefiné är bra på att hålla kontakter. Hon ringer om det är något och hon kan också vara flexibel.
Josefine har ett stort engagemang och hon brinner genuint för barn och ungdomar. Sara upplever Josefiné som trygg i sig själv. Josefiné pratar mycket i kontakten med barnen men hon kan vara mer tystlåten i kontakten med dem. Sara tillägger att det inte är någon nackdel.


Vår bedömning:
Josefiné är en snart 22-årig kvinna som lever under stabila förhållanden. Hon har på ett målmedvetet sätt lyckats bygga upp en trygg tillvaro, trots sin tuffa uppväxt. Josefiné har använt sina livserfarenheter till att göra något positivt av sitt liv och vill nu stötta barn & ungdomar.

Josefiné har erfarenhet av barn och ungdomar genom sitt arbete, och sitt extraraarbete som barnvakt. Hon upplevs av referenser som engagerad, pålitlig och lugn. Vidare framkommer att Josefiné upplevs som trygg i sig själv. Josefiné har också erfarenhet av uppdrag från socialtjänsten som kontaktfamilj, uppdraget har gått mycket bra enligt kontaktsekreterare från Göteborg. Det har också gått bra att samarbeta. Båda referenserna är övertygade om att Josefiné skulle klara ett arbete som ----------.

I kontakten med Josefiné upplevs hon mogen, hon är lugn till sättet & berättar om sin uppväxt på ett klarsynt och reflekterande sätt.



                                                                                                          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0