- Få bort den gula tonen i blonderat hår.

Ett vanligt problem när man sätter i extensions för oss ljusbloda/platinablonda är att den ljusaste färgen på löshår som går att få tag i (#60) gör ju att extensionshåret inte smälter in så bra i vårt egna hår. det blir på tok för gult.

Problemet är dock väldigt lätt att lösa, med inpackningen här nedan. Alla gula toner försvinner efter bara en användning! -It´s Amazing!

Och här har man kämpat med silvershampo...

 









- Utan löshår..

- Yes box! Jag har väääldigt kort hår just nu för att vara mig. And know what? Jag vantrivs i det. Det är så jäkla fult. Tur att jag tänker sätta i nytt löshår alldeles snart. Det är inte okey att se ut såhär!!

Förövringt så funderar jag på om jag fått grisinfluensan, jag har typ alla symptom. Så nu är det väl bara till att lägga sig och invänta döden?!

Imorgon skall jag roa mig med att ta ut allt lim som sitter kvar i mitt stackars hår..


 


- Ultrablond <3

Vaknade imorse med en hemsk förkyldning.  Gaah, måste jag alltid vara sjuk?!
Trots detta så åkte vi en svängtill min syster för lämna min systerdotters födelsedagspresent.. Hon fick ett par leggings, en tunika & ett läppglans. Leggingsen var lite små & klantiga jag hade ju slarvat bort kvittot.
Men med lite våld går allt. Leggingsen kom på tillslut. Moster fixar! (frågan är bara om hon fick av sig dom).

Tanken var att vi skulle bleka min utväxt också, men jag mådde inte helt 100, så jag gör det på måndag istället.. Jag är ju korthårig numera. Har glömt att visa er men jag skall lägga ut en bild imorgon - Promise!




Me Mood- Ultrablond





- Tar eländet aldrig slut?

Jag fick en tid på vårdcentralen idag och var där kl 10.00. Där konstaterade de att jag har borreliainfektion så nu skall ja äta Kåvepenin i 10 dagar. -Jippi!
Nu skall jag försöka sova någon timma. Sedan skall jag ta en dusch och träffa Emelie på systembolaget, sedan skall jag hämta tjejen som jag är kontaktkompis för vi skall gå & simma & äta middag ihop.



- Shoppoholic?

Idag var jag inne i stan & tog ur mina extensions, tyvärr satt kerantinvaxet som bara f*n så jag har massa lim/vax kvar i håret. Nu sitter jag med en inpackning i håret, så kall jag se om jag kan kamma ut skiten sedan..
Jag passade även på att shoppa lite när jag ändå var i stan & när lönen kommit in på kontot.
Det blev 3 par leggings, ett par i lack, ett par jeansleggings & ett par med "nitar" i sidorna. Jag köpte även en kofta, en BH, en mössa och ett oversizelinne som jag skall ha på mig när vi går ut på lördag.
Leggingsen och koftan köpte jag i en storlek för liten, nu jävlar ska jag gå ner i vikt! - Hejja mig!



- Nu skall löshåret bort!

Jag är uppe tidigt idag. Skall ju åka in till stan & ta ur mitt löshår vilket skall bli otroligt skönt. Dock skall det i nytt nästa vecka men det blir några dagar utan i all fall.
Jag måste också hinna gå till vårdcentralen då jag har fått ett bett på benet och det har blivit alldeles rött runt om och gör jätteont! - Stackars mig! :(
Nu måste jag skynda mig, ska försöka få i mig lite yoghurt innan jag drar..




- Me <3 Gina Tricot!



Igår var jag på arbetsintervju på ett assistansbolag, det gick riktigt bra och arbetsgivaren var såå trevlig. Jag kommer att börja arbeta extra där och det skall bli väldigt spännande, jag gillar lite utmaningar!
Efter intervjun var jag på sjukt bra humör så jag passade på att shoppa lite på backaplan. En kofta & ett par leggings. Jag köpte några snygga undies också..
Förresten, idag ringde de från model house, jag ska dit och ta bilder och bli sminkad 22:e september, någon som vill hänga på? Jag får ta med mig 4st kompisar.



- Veckans To-Do!

Sådär ja. Jag jobbade inatt och det gick jättebra. Det bara ringer och ringer arbetsgivare till mig som vill ha mig på intervju eller att jag skall börja jobba. Jag kommer ju absolut inte kunna ta allt jobb jag får men eftersom jag "bara" kommer att arbeta 61% nu i höst så vill jag gärna ha lite extrajobb.
För övrigt så ha Mr. Mens kommit och hälsat på, jag hade tokont i magen inatt på jobbet och jag hade glömt mina tabletter hemma. Som tur var så kom världens bästa Emelie mitt i natten med några pronaxen/naproxen. - Tack baby! ♥


Måndag: Jobba
Tisdag: Arbetsintervju 11.00.
Ondag: APT 09.00-14.00, Barnvakt 16.00-19.00
Torsdag: Ta ur extensions 11.00, Jobba.
Fredag: Åka och simma med tjejen jag är kontaktkompis till.
Lördag:
Söndag:



- I´ve got new shoes!



Ja, skor kan man aldrig få för många av. Jag är ju som säkert många redan vet, en riktig skomänniska (!!)
Det blev ett par high heels - Me like!
                                                                                    




- Gossip girls!

Det är tur att msn & mobiltelefoner finns när man jobbar mycket. Jag hade inte klarat mig utan massa tjejsnack..

Men snart börjar jag jobba mindre och då har jag mer tid för mina babes!




- Jag är visst populär...

Det har ringt två arbetsgivare till mig idag, en som jag träffade förra veckan & som talade om att jag gett ett mycket gott intryck och att dom skulle kolla upp om de hade någon tjänst till mig. Sedan ringde de från ett annat ställe och ville träffa mig på måndag.
Jag är lite skeptisk till det sista jobbet, som "bara" är ett extrajobb, men tänker i all fall gå på intervjun så att jag får veta lite mer..


Jag jobbar inatt och börjar 22:30 så nu skall jag lägga mig och sova ett par timmar innan jobbet. Natti, Natti!!




- Mina mål för hösten 2009.

Hösten får bli en nystart för mig, jag har gjort en liten lista med vad jag skall göra nu i höst. Jag tänker även gå ner i vikt vilket jag ska lyckas med! Jag fick 500kr i friskvårdskuponger av min chef vilket blir ett bra bidrag till mitt träningskort.

Wish me good luck bitches!





- Inga fler frågetecken..

Jag har inte bloggat på ett par dagar då jag inte mått helt 100, tankarna har gått fram och tillbaka eftersom min chef inte hört av sig om vad som händer med mitt vik till hösten.
Jag blev i alla fall inkallad till hennes kontor idag och fick veta att jag kommer att få vara kvar, dock på en mindre tjänst än vad jag har nu men det är ju bättre än ingenting.
Jag kommer att  arbeta vaken-natt på ett schema om ca 60% och jag är mycket nöjd. Det blir två nätter i veckan + att jag kommer att vara ledig på helgerna (!!!)
Perfekt! Nu skall jag börja blogga mer aktivt igen.  



- Min otursdag?

Jag åkte en timma tidigare till Kungälv idag för jag tänkte att jag skulle hinna sola innan jag började jobba.
På väg till jobbet gick min växellåda på bilen sönder vilket inte var helt otippat men ändå (!!)
Jag kom i alla fall fram till Kungälv & när jag skall dra mitt passerkort för att komma in till solariumet så fungerar inte det, lampan lyser rött och vägrar släppa in mig. - Jag blir så trött!



- Hissar/Dissar.. Jag bestämmer!



Danmark- Billig resa & sjukt sköna människor. Man behöver inte åka på långa, dyra resor för att ha skoj!
Torrshampo- Perfekt, speciellt när man är blonderad & helst inte skall slita mer på håret genom att tvätta det varje dag.
Ansiktsmask-  Man känner sig så sjukt fräsch efter att ha gjort en ansiktsmask. Billigt är det också!
Långa naglar- Jag tänkte göra en nagelförlägning i mitten av september. Galet snyggt!



Min chef- Ja, jag dissar faktiskt min chef idag. Det är två veckor kvar av mitt vik & hon vet fortfarande inte om jag får vara kvar på mitt jobb i september. (ok, kanske inte chefens fel men jag känner mig  sjukt irriterad)
Bloggkrig- Herregud, varför skall tjejer alltid vara så avundsjuka på varandra?
Regn- Tar det aldrig slut?! Det måste sitta en deprimerad jävel där uppe i himlen.



RSS 2.0