- Ibland orkar man inte med skiten..

Inte bloggat på några dagar, vart helkass. Igår tog jag influensavaccinet, jag tänkte att det är väl bäst eftersom jag arbetar på olika ställen. Så jag inte drar med mig någon smitta imellan jobben. Efter jag hade tagit sprutan så skulle jag jobba (min sista schemalagda natt i Kungälv, vemodigt men mitt eget val)

Jag kände redan ett par timmar efter jag tagit vaccinet att jag började bli varm & lite snurrig, sedan fick jag feber. Jag ringde då till beredskapsenheten i Kungälvs kommun & lyckligt nog var det vår chef som hade jouren.

Jag talade om att jag hade fått feber & mådde jättedåligt men hon kunde inte beodra någon sa hon. Det kostar ju och personalen skulle jobba i helgen. Men WTF!? När är det meningen att man ska beodra någon om inte när personalen blir sjuk?

Så jag fick så snällt stanna, hon sa att hon skulle ringa mig tidigt på morgonen, fine tänkte jag. Då kanske hon fixar in någon som jobbar morgonen. Men hon ringer till jobbet kl 08:30(!!) En halvtimma innan jag slutar. Febern hade stigit och jag mådde som helvetet själv. Så jag skällde ut henne efter noter, alltså det är inte första gången jag (eller resten av jobbet) irriterat mig på henne. Alltså man kan inte bete sig hur som helst mot sin personal!

När jag kom hem så fick jag i alla fall sovit ett par timmar och sedan vaknade jag av en fruktansvärd smärta i armen (som jag tog vaccinet i), värken kröp upp i nacken och jag hade en fruktansvärd huvudvärk. Hade 39,4 i feber, frossa, såg stjärnor & började spy som grisen själv. Jag tog värktabletter men inget hjälpte så jag ringde vårdcentralen som sa att jag skulle stoppa i mig ytterligare 2 ipren, om febern inte skulle lägga sig, om den steg eller om jag fick svårt att andas skulle jag åka in direkt till sjukhuset. Problemet var att vi inte hade några fler tabletter hemma så Olle fick åka från jobbet & köpte tabletter + cola light till mig. Sedan masserade han min nacke tillhuvudvärken hade lättat en aning och så tog jag mig en tupplur. Nu har febern legat på 38 och jag har fått i mig pyttelite att äta. Tack & lov.



- Fast jobb & rosa resväska.

Nu har jag fixat det mesta inför resan! Har gjort pass, köpt resväska & beställt VISA-kort.
Resan blir dock antagligen lite tidigare än tänkt för jag har fått ett jobb, ett fast jobb!! (iofs 6mån provanställning) Jag kommer att vara med & starta upp ett helt nytt boende och det skall bli superkul! Jag fick reda på det alldeles efter att jag sökt in till vuxenutbildningen men nu behöver jag ju inte plugga om jag får ett jobb. - Kanon!
Vi har funderat på att beställa en sista minuten resa till värmen istället för att åka till London. Vi får se vad som händer och sker. Får diskutera det i helgen.

 

 


 

 

 


 


- A lot to do..

Pheew, jag tackar högre makter för att halva veckan har gått. Jag är utarbetad, toltalt utarbetad! Det värsta är, när man har ett jobb som jag, är att man inte alltid kan sova hemma = sömnbrist!
Så nu har jag tre nätter kvar att jobba, sedan tar jag helg!

Dom ringde mig från ett boende här i Göteborg där jag gick brevid förra veckan, de frågade om jag hade möjlighet att komma in & "prata jobb" imorgon, jag undrar vad hon har att säga.










 


- Sol i sinne, sol inne...

Shheetans, har inte bloggat på länge nu. Jobbat sjukt mycket & hinner knappt sova. Idag har jag varit ledig sedan 06:30 imorse. Åkte och fixade ett VISA- kort & tog en sol innan jag skulle hämta tilda på dagis. Var sedan barnvakt fram till klockan sju, efter det åkte jag hem till en av mina systrar och hon klippte av mia toppar & la i blekmedel i utväxten.

Mitt hår är ju sjukt slitet & jag är jätterädd att jag ska bleka sönder det så jag ville inte ha i blekmedlet så länge idag, vilket resulterade i kycklinghår! (Gult!) Får se om jag kan rätta till det med silvershampo eller om jag får bleka om..

 

 


- Päls!



Jag skulle egenligen inte köpa några klder denna månaden eftersom vi skall åka till London i slutet av november, det löftet sprack tyvärr när jag såg denna fejk-pälsen. Den är awsome!
Men nu lovar jag än en gång att det inte blir några klädinköp innan London.





- Hur kunde dom veta.. (OBS! Ironi..)




" FiaOfSweden är en tjej som känner sig lite vilsen i livet,
hon frågar sig dagligen om det är såhär det skall vara.
Gillar jag killar eller tjejer?
Är detta de vännerna jag ska ha resten av livet?
Kanske är jag en kille född i en tjejs kropp.
Vilsen i kubik kan man säga att hon är"


- A Haleluja moment!

 



Ja, som ni säkert vet så försvann min header spårlöst häromdagen! - Grr! Nu har den dock kommit tillbaka igen men då insåg jag att jag är grymt trött på den, så nu har jag anställt en grymt duktig designer att fixa en ny till mig!

Sorry att jag inte uppdaterade speciellt bra igår, jag tappar blogglusten när bloggen krånglar och så hade jag massor att göra, jag gick brevid på en gruppbostad i Göteborg, liksom för att få in en fot i Göteborgs kommun. Jag älskar redan stället! De boende var störtsköna.

Nu sitter jag här på mitt personliga-assistent-jobb.. & BLOGGAR! (Helt tillåtet) Just love my life..



 

 


- Happy new year...

Här har ni anledningen till varför jag skall banta! Jag har hittat den perfeka nyårsklänningen & eftersom jag har ansökt om ledigt på nyår så skall det självklart partajas! Förra årets nyår hade jag 39 graders feber & massa folk hemma = inte lyckat!
Detta året skall till & med slå den nyårsafton som jag & Pem firade i Gråbo 2006/2007Belive it or not!














 

 

 

 

 


- Nu börjar helvetet.

Jag sitter på jobbet just nu, går av mitt pass klockan 09.00 imorgon. Sedan ser ni min vecka här nedan, inte alltför kul men jag har en mysig helg att se fram emot med minj fina ♥Olle♥ & vår ♥L♥

Om ni har undrat vad som hänt med min header så ska ni veta att det undrar jag också! Jag har mailat till blogg.se så får dom tala om vad som har gått snett. Häromdagen gick det ju inte ens att besöka bloggen, och så skall det ju inte vara!


Vad händer annars då? Ne, inte mycket. Imorgon skall jag försöka starta med min diet igen, får se om jag klarar mig bättre denna gången. Wish me good luck bitches!









- Lyxmiddag.

Varken jag eller Olle orkade laga någon mat idag så när vi ändå var iväg på backaplan för att handla så köpte vi en varsin sallad på paprika. Självklart drack jag light cola till, jag har kommit på mig själv med att dricka ca 1,5 liter light-cola/dag - Ooooops.

 

 


- Well, not in Fiaofsweden´s life!

 

 

♥ Grönadal´s livs i Säve börjar sälja färsk choklad (som inte är vit & luddig).

♥ Jag dissar Light colan & börjar dricka vanlig cola istället.

♥ Det står i löpsedlarna att den nya dieten som gör dig superfit består av choklad. Och den fungerar!

♥ Jag vaknar en morgon av att en liten rosa groda sitter på mitt huvud med en uqlele & sjunger "I´m yours"

♥ Jag börjar lyssna på vad folk tycker och ger upp min framtida karriär som lastbilschaffis.

 

 

 


- To-Do innan London..











- Väggtext.

Efter mycket blod, svett & tårar så fick vi upp vår fina väggtext! Imorgon skall jag köpte fler sånadär ljuslyktor och ställa på tavellisten där under.

Jag sitter här hemms med världens mensvärk, vilket i och för sig är lite bra, att jag har fått mens alltså. Det var ett tag sen sist..

 


- Jag bestämmer!

 

♥ Min fina vän Linda hissar jag idag. BFF forever, right?!

♥ London- Jag & Olle skall resa i slutet av November

♥ Långa naglar- Jag har beställt en tid i slutet av Oktober då jag ska fixa mina naglar!

 

 

http://publishme.se/242233/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

 

 

♥ Regn! - Det suger att det regnar typ all the time.

♥ Läppglans - Kladdigt & äckligt! Såå 2008! Nu är det läppstift som gäller tjejer!

♥  Svininfluensan- alltså seriöst, det finns annat att prata om..

 

 

 


- Chokladsås ála FiaOfSweden.











RSS 2.0