- Ronjavakt!

Idag passade jag ♥Ronja♥ medans min syster var på möte. Det gick så  bra så, vi var ute i ca 2 timmar och busande!
Imorgon skall jag dit igen och passa henne en stund och träffa mina syskonbarn en sväng också!
Btw, jag tror jag glömde säga att jag var på anställningsintervju/möte idag också. Det handlar om ett extrajobb i Göteborgs kommun. Håll tummarna för mig!










 


- Det är ingen vanlig dag..

.. för det är Nithas födelsedag. Hurra, hurra, HURRA!

 

Hoppas att du får en underbar dag, utan min närvaro :(

 


- Besöksrekord.

Brrr! Jag vaknade upp med världens huvudvärk imorse, det har varit otroligt kallt i vårt sovrum inatt :( Stackars mig!

Igår hade jag besöksrekord, hade otroligt många fler läsare än vanligt!! Fortsätt så.

Idag skall jag gå brevid hos en tjej som behöver personlig assistans, skall eventuellt jobba extra där om det fungerar bra!
Sedan skall jag hämta Tilda hos dagmamman & vara barnvakt till ca 19.00 ikväll.

 


- Det kostar att ligga på topp.

 

Jag vet att jag inte hade så mycket pengar kvar efter att jag betalt räkningarna men jag kände att jag behöver unna mig något samtidigt som jag velat ha denna jackan hur länge som helst, dessutom har jag flera extrajobb på G så det lär ju komma in lite extrapengar så småningom.  (Nu tror jag att jag har försvarat mig tillräckligt?)

 

 



- Veckoplanering

Nu har jag varit på möte, på torsdag får jag reda på om jag får "arbetet" som avlösare. Jag har också tid på mig att tänka igenom om jag vill ta jobbet eller ej.

Olle jobbar över idag så jag är själv nu i eftermiddag. Vi hyrde en film igår som jag tyvärr somnade till så jag tror att jag skall lägga mig i soffan med min cola light & se den. Sedan är det ju Svenska Hollywoodfruar och det får jag inte missa!

 

Ungefär såhär ser min vecka ut..

 




- Big bills are NOT history...

Just nu sitter jag på jobbet och har betalt en del räkningar. Jag har dock några stycken kvar hemma och inser att det kommer att bli en tajt månad ekonomiskt. Men vi klarar oss, som alltid. Onödigt att gnälla, det gör alla andra så bra ändå.

Idag har jag och olle fart runt i Göteborg & letat efter ett "hundhus" till lilla ♥Ronja♥. Dom vi hittade var tyvär för stora, för fula eller på tok för dyra.
Fick i alla fall träffat lillskruttan en lite längre stund idag, hon är helt underbar!

Imorgon skall jag på ett möte angående att jag kanske skall bli avlastning åt ett funktionsnedsatt barn, hade vart skönt att få in en fot i Göteborgs kommun också.









- Världens finaste bebis!

Nu ikväll vart jag & Olle bjudna på resturang av hans föräldrar. Dom är allt himla söta, världens bästa faktiskt! Sedan lämnade vi av dom på jörlandagården där de fick roa sig själva.

Jag har glömt att berätta men vi har fått tillskott i släkten, min syster har köpt en liten rottisvalp som är huuur söt som helst, jag är totalt såld!

Tyvärr så han jag bara träffa ♥skrutt-plutt-bebisen♥ i ynka fem minuter idag :( Jag ska se om jag kanske får komma förbi en sväng imorgon.


Förresten, jag har haft en konstig känsla i några veckor nu. Det känns som att hjärtat sitter i halsgropen, bokstavligt talat! Det dunkar jättefort och känns skitläskigt. Jag funderar på vad det kan bero på egentligen är det stress eller behöver jag söka läkare?


 

 

Finaste ♥Ronja!♥

 

 


- Mårtensson power!

Igår kom min älsta systerdotter Felica hem till oss och stannade som ni vet över natten.

Vi har hunnit med att:

♥ Köpa löshår & clips samt keratinremover.

♥ Äta på Mcdonald´s

♥ Gå på bio (the ugly truth)

♥ Ta ur mina extensions

♥ Bleka Flisans utväxt

♥ Handla på Gina Tricot

♥ Handla saker till ♥Ronja♥ på IKEA

♥ Hälsa på världens finaste ♥Ronja♥

 

 

Jag hade ingen användning av mitt gamla löshår som jag aldrig använt då det inte är äkta så jag satte det på Flisan istället =)

 


- One way ticket to the blue..

Inte för att jag har planerat att dö, men om jag skulle trilla av pinn, here´s my last wish..




♥ Jag vill att alla kommer till min begravning klädd i något rosa. (det räcker med en rosa detalj)

♥ Jag vill EJ bli kremerad utan begravd i en rosa  angelbox med silverhandtag

♥ Spela Alphaville- forever young.

♥ Sätt inte in en massa dödsannonser (det räcker med en) eller köp stora blomarrangemang, det är så dyrt. Samla istället ihop slantarna & gör något vettigt. Ge dom till mina (kommande) barn, köp något fint till min sambo/man, gör något roligt ihop, skänk dom till barncancerfondern...













- Ett illvrÔl från Säve..

Min vän , Olles störtsköna kusin har börjat blogga på metrobloggen & jag fixade designen  klicka HÄR för att komma till hans blogg (öppnas i ett nytt fönster)



 


- Finfrämmat.

Idag städar jag här hemma, tar allt utom att dammsuga i sovrummet & diska. Olle får göra lite sedan när han kommer hem också för jag har 1000 saker som jag ska hinna med känns det som.

Imorgon kommer min systerdotter Felica hit, hon skall stanna till lördag så vi ska gå på bio och så - Mys!

Nej, nu skall jag fortsätta med mitt. Ikväll blir det IDOL hos en kompis och sedan ska jag jobba inatt.  Stress!!!

Nästa vecka skall jag inte boka upp mer än det jag har.

 

 


- "Tack gode Gud att det finns bajssvampar"

Jag & min syster Sarah var & hälsade på farmor & farfar idag, vi hade tagit med hinkar och stövlar för en tur i skogen för att leta svamp, vi gick dock vilse och det kändes som att vi var borta i hundra år, tillslut förstår vi att vi har gått runt i en cirkel när Sarah får syn på några brun/svart-liknande svampar som vi hade sett tidigare och tyckte liknade bajskorvar. Sarah blir så glad när hon känner igen sig och utbrister "Tack gode Gud  att det finns bajssvampar"

Tillslut hittade vi äntligen tillbaks och hemma väntade en god stek med potatis och sås - TACK FARMOR!

och vet ni? Jag har ju gått i flera år och velat ha ett par raggsockor, tyvärr kan jag ju inte sticka själv och jag har inte lyckats hitta några i affärerna som jag letat i. Nu skall i alla fall farmor sticka ett par till mig. Jag har världens bästa farmor!! ♥

 

 


- FiaOfSweden goes lastbilschaffis?

Jag har funderat från & till på vad jag vill plugga. När jag skulle söka in till Gymnasiet så sökte jag Barn & fritid, Fordon/transport, jag kom in på båda men folk mer eller mindre övertalade mig att gå barn & fritid vilket jag dock inte ångrar. Utbildningen och min arbetslivserfarenhet har gett mig mycket.

Jag är dock fortfarande mycket nyfiken på att jobba som yrkeschaufför "Det skulle inte alls passa dig, det är inte din typ av jobb" säger alla. Vadå inte min typ av jobb? jag har väl aldrig varit rädd för att få lite skit under naglarna?.. - förutfattade meningar.

Nej, såna som jag får kämpa lite extra här i världen. Det är inte lätt alla gånger att heta Fia. När man inte har några föräldrar som finns & ställer upp för en. Då måste man tro lite extra på sig själv vilket inte är så lätt alla gånger.

Nästa vecka är det jag som söker in till utbildningen, jag skall allt visa er! Jag kan allt jag vill. Så det så!

 

 


 


- Svar på en kommentar.

 

 

Halsduken finns att köpa på Gina Tricot för 99kr

 


- Fia hissar/dissar!

 

Svenska Hollywoodfruar - Bästa programmet ever! Jag kan inte annat än att älska det!

Knähöga stövlar - Behöver jag säga något mer? Love them!

Hösten - Så mysigt nu när man kan ta på sig varma koftar och tända lite ljus och dricka en kopp te.

 

 

 

Egoistiska människor - Ja, okey att man tänker på sig själv men att inte ha någon medkänsla i kroppen         - Totally sick!

Bilar som krånglar - Yes, vi har ungefär 0 bilar som fungerar helt hundra för tillfället. SUCK!

Ryktesspridare! - Jag blir trött, vissa vet tydligen mer om en än vad man gör själv!

 


RSS 2.0