- Know what?

Jag har köpt en spikmatta! Jag har gått och funderat från & till på om jag skall köpa en såndär matta eller inte men så ramlade jag över en rosa och då blev frestelsen för stor så den fick följa med mig hem!

Det har varit dåligt med bloggningen idag, jag har haft fullt upp och det har varit min första dag på mitt nya jobb, vi har suttit och skruvat ihop massa IKEA- möbler (som jag för övrigt suger på att göra), men det har varit mysigt att umgås lite med sina arbetskamrater.

Imorgon skall jag till tandläkaren klockan 10.00, det är lite nervigt men det kommer nog att gå bra, som vanligt.

 

Nu skall jag kika på en film, sen nana.. ZzZzzzz....

 

 


- Grattis Farmor!


Idag fyller världens bästa farmor år, vi har varit där och ätit smörgåstårta och haft det mysigt, tog med Jonna (min systerdotter) också.. -Sötnos.

Det blir jul hos ♥farmor & farfar♥ iår och det skall bli så himla mysigt! Nu ser jag verkligen fram emot julen för en gång skull.

Imorgon skall jag jobba på mitt nya jobb, det skall bli riktigt spännande, skall försöka hinna med att sätta i min klädsel i bilen ordentligt också.



 


- Jag har hittat en ny...

 

Jag är med ny bil, det är en peugeot 206 Gti ♥

Den är så himla fin, jag älskar bilar och jag älskar att köra bil, med hög musik helst. Då lever jag på riktigt.

Jag skall bekosta mig en cd-spelare också, det får bli en julklapp till mig själv. Den som sitter i bilen nu går ju inte att spela brända skivor på och det håller inte i längden.

Jag har hållt på att pyssla lite med bilen, den är lite rosa, man måste ju se vem som äger den =)

 

 

 


- Jag ringer Nitha.

                               b


- Min lilla pärla..



Har suttit i planering hela dagen idag också -pheew! Jag är ju inte van vid att sitta still hela dagarna. Men på måndag sätter vi igång att jobba och det skall bli så himla spännande. Hoppas verkligen att min förkyldning släpper snart, jag är så trött på att vara sjuk!!

Har passat min lilla pärla idag, hon kan nästan skriva mitt namn =) How cute isn´t that? Det är så mysigt att ha Tilda och jag är så tacksam för att jag får följa hennes liv och utveckling, detsamma gäller förstås hennes storebror. Dom betyder så mycket för mig.

Och imorgon är den stora dagen då jag skall till banken och ansöka om lån.. ( Har jag sagt det 100 gånger nu eller?)
Planer för helgen är i alla fall att bli riktigt frisk, hjälpa min syster & eventuellt köpa en ny bil!



 

                                             
                                                              "Jag kan va din ankunge om du vill"


 


- Ska man aldrig få vara frisk?

Igårmorse var första planeringsdagen på det nya jobbet, tror ni inte att jag vaknar på morgonen med feber & värsta ont i halsen?! Jag pallrade mig ändå till jobbet eftersom jag inte kan missa något såhär nu i början.

Imorse var nästan ännu värre, hoppas bara för guds skull att jag inte smittar ner någon.

Det känns som att det sitter små farbröder i min hals och hugger med en yxa varje gång jag ska svälja - jippi! Har i alla fall köpt halstabletter med bedövning, hela tungan domnar bort av de halstabletterna.

Imorgon är det planeringsdag igen, och sedan en kort planeringsdag på fredag. Och sedan ska jag till banken och söka om lån. Jag hoppas verkligen att jag får det.

Jag har lagt min golf på blocket nu också, jag säljer den som den står. Min pärla.. Det är lite ledsamt men samtidigt så ska det bli skönt.

 



- Inte utan dig.




                                 

Eftersom jag & Nitha är har en sån fruktansvärt tråkig vardag ca 15 mil ifrån varandra, och eftersom 2009 har varit ett sådan skitår för oss båda så har vi satt upp lite planer för 2010, man har inte roligare än vad man gör sig helt enkelt & vi brukar ha jävligt kul ihop! Jag älskar dig!





- Inte på topp...

 

 

Jag har varit och lunchat med världens bästa ♥Linda♥ idag. Sedan kikade vi lite i affärer och jag köpt en bok -"Sanningen om gömda", jag ska ju sitta på Sahlgrenska sjukhuset hela dagen imorgon så då är det bra att ha med sig lite att fördriva tiden med.

Förövrigt så mår jag inte så bra, igårkväll trängde panikångesten sig på  riktigt rejält. Jag känner mig tagen & sliten idag, det tar verkligen på krafterna. Tänk om man kunde stänga av känslor och tankar ibland.

Men nu ska jag se framåt, nästa vecka börjar jag mitt nya jobb och det ska bli jätteroligt.

 

 


- Hissar vs Dissar

 

Paljettleggings - Grymt snyggt & festligt! Me like!

Hårrosetter- Gulligt och tjejigt, både diadem och hårspännen!

Te- Jag har börjat pimpla te! dricker hur mycket som helst, är det inte cola light så är det te.

 

 

 

Influensavaccinet- Jag tog vaccinet för att inte bli sjuk men blev jättedålig av vaccinet istället!

PartilleJohnny´s - Det är såå sommar 2009. Vakna killar, det är vinter nu!

Vädret - Det blåser typ storm utomhus & det är inte alls kul att ta mysiga höstpromenader!

 

 

 

 


- Några sanningar..




♥ Jag är extremt äckelmagad & kräsen vad gäller mat. Första gången jag var med Nitha hos sin släkt i Danmark så blev vi serverade något lustigt hemma hos hennes morfar, det visade sig vara duvkött & jag riktigt kände efteråt hur det flaxade i magen.

♥ När jag var typ 15 år så låg jag & åt middag i sängen, köttfärsås & spagetti. Jag orkade inte äta upp så jag la tallriken i lådan under sängen. Den låg kvar där i 5-6 månader. Det stank(!!) och kom maskar. Även jag har varit äcklig.


♥ När jag var och hälsade på en kompis i jönköping så skulle vi ta bussen till Maxi och handla, det var en segdag och vi var rätt sletna. Jag tyckte att folk glodde rejält på mig men jag brydde mig inte så mycket. När vi gick ur affären upptäckte jag till min stora förvåning att jag hade mina pyjamasbyxor med nallar på mig!



- Banklån?

Waah, jag sitter på jobbet och är supermegatrött. Jobbar en VAK-natt på mitt gamla jobb. Det är de värsta timmarna att jobba nu mellan 3-5 ungefär. Ögonen går i kors.

Jag har ansökt om ett banklån. Jag måste verkligen köpa en ny bil. Varken min eller Olles bil fungerar som de ska och nu är jag allvarligt talat trött på "skiten".
Jag har hittat en bil som jag verkligen tycker om, nu får vi bara hålla tummarna att jag får lånet! (det är inte ett jättestort lån så det borde inte vara helt omöjligt). Jag hoppas att banken ringer mig imorgon. 

                                  



- Pokerface..

Mr M har kommit och hälsat på (han som börjar på M & rimmar på Jens) utan någon som helst förvarning. Tack säger jag bara!
Så nu var jag tvungen att göra en ansiktsmask, färga ögonbrynen & måla tånaglarna för att känna mig aningen
fräschare. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det till att noppra mina buskar till ögonbryn. -Pain!

I eftermiddag ska jag på sminkparty hos en gammal arbetskamrat, det ska bli mysigt att träffa mina pärlor igen!
Sedan så ska jag jobba inatt, det blir lite pengar i kassan.

                                 



- Lust & fägring.

                                  
Har varit barnvakt åt ♥Tilda♥ & ♥Oskar♥ idag. "Mina" fina ungar, jag har ju haft dom ca 1 eftermiddag/vecka sedan Tilda var 1år. & det är så himla bra att mitt nya schema passar så bra att jag kan fortsätta vara hos dom framöver också.

Jag åkte förbi Ica på vägen hem och köpte lite te, "lust & fägring", det smakade helt underbart. Det är något visst med löste!

Imorgon skall jag jobba en VAK-natt, det har varit en riktig slapp-månad med jobb för mig. Jag kommer sammanlagt att jobba ca 7 dagar på hela månaden. Dock väldigt skönt att samla lite nya krafter inför mitt nya jobb. Det blir väl kanske inte lika skönt när jag får min lön i December men wtf, det är den smällen jag får ta.

                                     


 


- London-pics.

                                  


                                    





- Paljettleggings!

                
Yes, eftersom jag är så modern av mig så var jag ju bara tvungen att köpa mig ett par paljettleggings! - I love them!
Men dom är ändå lite för festliga för att använda till vardags så jag skall vänta till det kommer ett festligare tillfälle.
(Nån som bjuder till fest?)

Förresten så planerar jag & Nitha en resa till London till våren, eller det är väl mest jag som planerar & hon har inte så mycket att säga till om! Baby.

Ikväll skall jag jobba, för ovanlighetens skull. Det var flera veckor sedan jag jobbade. Tänkte ju ha lite semester tills jag börjar på mitt nya jobb, men saknar dom så sjukt mycket på mitt gamla jobb att jag inte kan säga nej när dom ringer! ♥
 


                           


RSS 2.0