- Morsdag.

Nu är ännu en arbetshelg avklarad. Idag slutade jag kl 15.00 och då åkte jag raka vägen till Olles föräldrar & började dekorera morsdagtårtan.
Innuti har jag vit chokladmousse & hallon.

Det är min första tårta som är helt spritsad, är ganska nöjd trots att jag har mycket att träna på, men Rom byggdes ju inte på en dag!



Min fina Mammi-Ylvie fick även ett litet morsdagkort med några lotter i idag.
Jag hörde också att hon vann! -Härligt!

 



(Vår dator är fortfarande på lagning, fick igång vår lånedator men det visade sig att den har 78!! virus på sig. Konstigt att den inte fungerar som den ska...)


- Städat & fejjat!

Jag kom just att tänka på att jag måste ta TBE-vaccinspruta no2. Men inser då att jag inte kommer ihåg vart jag lagt mitt vaccinationskort. Om jag känner mig rätt så har jag säkert slängt det. (suck!) Jag är en slängare, en ganska nöjd sådan (förutom när jag slänger viktiga papper). Jag har svårt för "hamsterbeteendet" som många människor begåvats med.
Aja, whatever, skall försöka ta andra sprutan på söndag.

Vi fick tillbaks vår dator som varit på service hos SIBA i ett halvt sekel. Tror ni att den fungerade? -Nää! Så nu är den på lagning igen. Som kompensation fick vi låna en dator, Det visade sig att även den var kass. - Jippi!
Behöver kanske inte berätta att SIBA inte står högst på min lista just nu?

Trots att Olle idag väckte mig efter endast 4(!!) timmars sömn så har jag varit en riktig duracellkanin. Det är rent och fint hemma & vi har även hunnit sortera & bära ner flera kartonger i källaren. -Gött!

Inlägg utan bilder är ju ap-tråkiga så jag slänger upp en bild på vårt sovrumsfönster, med regning utsikt över lödöse. Jag älskar vårt sovrum. Och jag kommer att tycka ännu mer om det när väggarna är klara. Håller på att överväga om jag skulle orka tapetsera en fondvägg när jag har semester. Jag har hittat en skitsnygg tapet!



♥ ♥ ♥


- Som ett brev på posten..

Inläggen är fortfarande få. Vår dator ha inte kommit från lagning ännu(!!!)
Oerthört tröttsamt om du frågar mig.


Min snälla farmor har stickat flera par strumpor till mig som damp ner i brevlådan häromdagen. Det skönaste som finns med raggsockar ju! Även ett par fina matchande vantar fick jag, perfekt när hösten kommer






Jag har även fått tummen ur & målat lite vit färg på den gamla kistan som jag fyndade för en tjuga.
Den står i hallen och där förvarar jag mössor, vantar, halsdukar.. Och mina fina raggsockar!


- Helgen <3

I helgen har vi varit ute med husvagnen, Elvis fick följa med och det gick över förväntat. Han trivdes kanonbra i sin flaggstångslina!




Frukost i vagnen. Ugnen var grym. Och jag glömde bort bröden så dom blev lite solbrända.
 
 

Fick en kanonfin sockerströare av Olle, använde den när vi åt jordgubbar i lördags. Olles föräldrar och moster kom förbi på lite kaffe då också.

 

Grillar har vi gjort hela helgen, underbart!!


 

Min duktiga älsklingspirre ♥

 

Eftersom den stackaren är åksjuk & kräks så fort han åker bil så fick han lite glass. Det brukar ju vara godare att spy då.


- Rabattkod SofiasHus.



 Min nya favoritbutik är SofiasHus & jag vill gärna dela med mig av en rabattkod på hela 20%!

Sofia säljer underbara prylar i alla dess former.

Ange bara "Fia" i kassan så dras automatiskt en rabatt på 20%


RSS 2.0